Hírek, információk

Ismerje fel időben! - Tüdőrák

Miután a tüdőrákok túlnyomó többségét bizonyíthatóan a dohányzás okozza, hangsúlyozni kell, hogy lényegében e rákfajta előzhető meg a legbiztosabban. A legjobb nem elkezdeni dohányozni, s ha mégis így alakult volna, minél hamarabb le kell szokni róla.

Harcosok Klubja: Egy hely, ahol mindent megtudhat a lehetséges terápiákról, és ami a terápia mellett segítheti a tüdőrákkal vívott harcban. 
 
Magyar Rákellenes Liga és a Magyar Tüdőgyógyász Társaság által működtetett betegklubban tapasztalt orvosok és hiteles szakemberek segítik Önt eligazodni a betegségben, a lehetséges gyógyuláshoz vezető úton. Itt választ kaphat minden kimondott és kimondatlan kérdésére, legyen szó a küzdelemhez szükséges lelki erőről, a tünetek enyhítéséről, kiegészítő terápiákról vagy akár társadalombiztosítási kérdésekről. Köztünk a klubban lehetősége nyílik megértő betegtársakkal találkozni, megosztani a tapasztalataikat, beszélgetni és informatív előadásokat hallgatni. A hasonló betegséggel küzdő társak példája reményt adhat, erősítheti Önt, így belső erőforrásait jobban tudja a gyógyulásra összpontosítani. 

Harcosok Klubja

 A Harcosok Klubja 2015. május 12-én tartotta összejövetelét

A klubdélutánon szép számban jelentek meg érintett betegek, családtagok, érdeklődők. Prof. dr. Simon Tamás, a Magyar Rákellenes Liga elnöke köszöntötte a résztvevőket. Dr. Bogos Krisztina tartott előadást ,,A cachexia kezeléséről a tüdődaganatos betegek ellátása során" címmel, majd Gyurcsáné Kondrát Ilona vezető dietetikus a daganatos betegek táplálkozásáról beszélt. Végezetül Dr. Tóth Krisztina a cachexia (kóros soványság) hatásairól beszélt.
Az előadásokat követően Lőrik Emese pszichológus beszélgetett egy beteggel.
 
 
Csatlakozzon Ön is a Harcosok Klubjához! A következő elérhetőségeken kérheti, hogy levelezőlistánkra felvegyük és így a klubdélutánokról automatikusan értesítést kapjon:
 
•   Tel.: +36-1-438-0814,  +36-30-446-9028
•   E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Keressen minket a facebook-on is: www.facebook.com/tudorak! Amennyiben hasznosak tartja oldalunkat, kérjük "lájkolja"!
 
Fotók a Harcosok Klubjának délutánjáról (további képek a Galériában)