Hírek, információk

Ismerje fel időben! - Tüdőrák

Miután a tüdőrákok túlnyomó többségét bizonyíthatóan a dohányzás okozza, hangsúlyozni kell, hogy lényegében e rákfajta előzhető meg a legbiztosabban. A legjobb nem elkezdeni dohányozni, s ha mégis így alakult volna, minél hamarabb le kell szokni róla.

 

Legyen Ön is tagja a Harcosok Klubjának!

A Magyar Rákellenes Liga és a Magyar Tüdőgyógyász Társaság tagfelvételt hirdet a Harcosok Klubjába!

Mindenkit várunk, aki szeretne aktívan részt venni a gyógyulási folyamatában, a klubban tüdőgyógyászokkal, onkológusokkal, betegtársakkal, szociális munkásokkal és önkéntes segítőkkel találkozhatnak, cserélhetnek véleményt, kérhetnek segítséget személyesen.

Természetesen családtagokat, barátokat is szeretettel látunk, mindenkit aki segíteni szeretné a gyógyulásban tüdőrákkal küzdőket.

A legközelebbi klub találkozó szeptemberben lesz.

További információért hívja a 06-30-446-9028 vagy a 06-1-438-0814-es számot

 

 Kedves Olvasónk! 

 

Kérjünk szenteljen pár percet Krisztina történetének elolvasására.

Czinke Krisztina másodjára is a felvette a rákkal való küzdelmet

 

 

 

 

 

 

 

 

A tüdőrák.hu oldal célja, hogy általános tájékoztatást nyújtson a tüdőrákos megbetegedéssel, a kivizsgálás folyamatával és a korszerű kezelési lehetőségekkel kapcsolatosan. Amennyiben Ön vagy hozzátartozója, ismerőse ebben a betegségben szenved, oldalunkon olyan információkat talál, amelyek segítenek jobban megérteni a betegséget, a gyógyítás folyamatát.

Az oldalunk mégsem helyettesítheti a kezelőorvosával való folyamatos konzultációt, hiszen az Ön állapotáról kizárólag orvosa rendelkezik mindazon információval, amely ismeretében a megfelelő, személyre szabott terápiát fogja javasolni Önnek.

A tüdőrák.hu oldal nem tartalmaz termékmegjelenítést, reklámot. Szerkesztőségünk elhatárolódik minden olyan étrendkiegészítőtől, gyógyhatású készítménytől, melynek hatását klinikai vizsgálatok nem támasztják alá.

Iratkozzon fel havi rendszerességű hírlevelünkre, így elsőként értesülhet a tüdőrákkal és kezelésével kapcsolatos legfrissebb információkról! A feliratkozáshoz kérjük, kattintson a „Regisztráció” gombra és adja meg a szükséges adatokat!

Várjuk kérdéseiket, észrevételeiket, véleményüket a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre!

Üdvözlettel: a tüdőrák.hu szerkesztősége